FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

En aquest treball, que compta amb la producció del Royal National Theatre de Londres, Laitrum es planteja un repte no gens fàcil: condensar en 5 peces de 6 minuts cadascuna la ingent i monumental obra de William Shakespeare. Partint del concepte del seu anterior muntatge Capses, l’espectador protagonitza una divertida experiència participativa. Seguint les instruccions a través d’uns auriculars el voluntari es converteix en manipulador d’objectes en un teatret shakespearià en què s’explica una història que els espectadors còmplices escolten també a cau d’orella. Teatre de tu a tu.

Fitxa artística

Idea: Angus MC Veus: Toti Toronell, Caspar, anSó raybaut-pérès Escenografia: Quim Domene Producció: The Royal National Theatre of Great Britain, Produccions Trapa. La Llotja, estand 49

Web

www.laitrum.com

Actuacions
  • Dia 12: 12:30; 21:00
  • Dia 13: 12:00; 19:30; 22:30
  • Dia 14: 18:00
Espai
E. Reguer
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Estrena
Idioma
Multi
Durada
180'

Localització de l'espai

Cerca al web

×