FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte que recupera el concepte de les mítiques roller-disco dels anys setanta. Aquest cop, però, presentat i adaptat com un entreteniment lúdic per al públic familiar i plantejat com un viatge a través de les músiques del món més actuals. Una pista de patinatge ambientada amb una banda sonora ideal perquè grans i petits balleu sobre rodes. Una ocasió immillorable per a la convivència intergeneracional i per a eixamplar els horitzons musicals. Cal que porteu els patins o patinets de casa.

Fitxa artística

Discjòquei: Jordi Urpi / Dr. Batonga! Projecte amb el suport de Brubaker / NAUB1. La Llotja, estand 13

Actuacions
  • Dia 12: 16:30 (180min)
  • Dia 13: 11:30; 17:00; 21:00 (90min)
  • Dia 14: 11:00; 17:00 (90min)
Espai
E. Fassina
Gènere
Música i Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jordi Urpi Tallada
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
90'

Localització de l'espai

Cerca al web

×