FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de dansa-teatre visual per a tots els públics que adapta per a sala els solos de carrer “El somriure del nàufrag” i “Barco de arena”. Un vagabund que viu al carrer inventa la seva vida i somia tornar al món el seu sentit i la seva bellesa. La Claire ho assumeix com un repte artístic i humà que la porta a voler compartir amb el públic emocions autèntiques i veritables moments de màgia teatral, a intentar traçar el camí més curt entre l’ànima i el gest.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Claire Ducreux Pianista: David Moreno Música original: Jorge Sarraute, David Moreno i Mayte Martin Escultor: Eduardo Cuadrado Llums: Nani Valls, Rafel Roca. La Llotja, estand C4

Web

www.claireducreux.com

Actuacions
  • Dia 12: 22:00
  • Dia 13: 12:30
Espai
Teatre Ateneu
Gènere
Dansa Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Claire Ducreux
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×