FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un home construeix torres i figures amb pesades caixes de fusta. Busca construir el desequilibri perfecte. Moviments calculats, distàncies exactes, respiracions sostingudes, enginyeria poètica, equilibris precaris, fragilitat constructiva. Un espectacle de circ íntim i proper, adobat amb un acompanyament musical molt especial i on el públic experimenta el risc en sentir el límit dels moviments a la seva pròpia pell. Un homenatge al món arriscat, rude i efímer del circ clàssic.

Fitxa artística

Intèrprets: Manolo Alcántara, Laia Rius (Violí i veu) i Maria Bou (violoncel) Composició i direcció musical: Clara Peya Direcció tècnica: Luís Nevado Escenografia: Xavier Erra Disseny d'il·luminació: Luís Nevado Construcció titella: Nartxy (Txo Titelles) Vestuari i caracterització: Rosa Solé Fotografia: David Molina Producció: Manolo Alcántara Suport a la producció: La Destil·leria Coproducció: GREC festival de Barcelona Col·laboració: LA SALA i Ca l'Estruch de Sabadell. Públic: +6

Actuacions
  • Dia 12: 22:00
  • Dia 13: 00:15; 22:00
  • Dia 14: 00:15; 18:30
Espai
Cal Trepat
Gènere
Circ
Preu entrada
12 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Manolo Alcántara i Xavier Erra
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×