FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Sidral Brass Band neix el 2011 entre les vinyes i els rius de vi que reguen les terres argiloses del Penedès sobirà. En aquest cercavila musical teatralitzat, que interactua amb el públic, 13 músics en acció destil·len la música més embriagadora, sensual i enèrgica fins a deixar-hi la pell. Diversió assegurada.

Fitxa artística

Frontman: Roger Tutusaus, Miquel Julià Saxo alt: Roger Martínez, Albert Torrents, Pau Puig Saxo Tenor: Adrià Ramon Trompeta: Jaume Coca, Nico Ramírez Trombó: Pere Gual, Joan Cuscó Tuba: Esther Muñoz Guitarra: Oriol Gallego Bombo: Ferran Remolar Caixa: Sergi Torrents Percussió: Roger Vilà

Web

http://www.sidralbrassband.com/

Actuacions
  • Dia 12: 12:30; 20:00
  • Dia 13: 13:00; 21:00
  • Dia 14: 13:00; 19:30
Espai
C/ Migdia - Itinerants
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Pere Gual Sardà
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×