FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 198 notícies disponibles

 1. Dilluns, 1 de de juliol de 2019

  FiraTàrrega avança el termini de recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació 2020

  Fins al 30 de setembre de 2019 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes per a participar al programa de Suport a la Creació 2020

 2. Dilluns, 17 de de juny de 2019

  FiraTàrrega 2019 enceta nova direcció i es reivindica com a hub internacional de les arts escèniques de carrer

  FiraTàrrega 2019 tindrà lloc del 5 al 8 de setembre

  La Llotja de FiraTàrrega es renova i evoluciona per ser un punt de trobada del sector, afavorint els encontres, l'intercanvi i el coneixement professional

  Territori, identitat, compromís i reflexió són les quatre línies que travessen la programació artística

  L'acció d'obertura serà una conversa sobre l'Espai Públic i la creació artística i anirà a càrrec Àngels Margarit, directora del Mercat de les Flors i el filòsof, Xavier Antich i moderats per Judit Carrera, una declaració d'intencions de la nova directora artística Anna Giribet

 3. Dimecres, 8 de de maig de 2019

  FiraTàrrega renova el seu programa Suport a la Creació 2019

  14 companyies integren aquest renovat programa Suport a la Creació.

  El programa Suport a la Creació evoluciona cap a un procés d'acompanyament artístic integral que integra totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat i ciutadania i ofereix a les companyies que ho necessitin més temps per desenvolupar el seu projecte.

  Durant els mesos de juny i juliol, la majoria de projectes es presentaran en diversos assajos oberts al públic, que tindran lloc a Tàrrega, la Figuerosa i a la Fàbrica de les Arts Roca Umbert de Granollers.

  La identitat, el territori, la política i la formació són alguns dels temes que recorre aquesta programació i que marquen la selecció artística de la nova directora Anna Giribet.

  > Programa de Suport Creació 2019 (PDF)

 4. Dijous, 17 de de gener de 2019

  El festival d'arts escèniques xilè Santiago Off presenta el Focus FiraTàrrega per segon any consecutiu

  · La iniciativa s'emmarca en l'intercanvi bidireccional que es va iniciar el 2018 per visibilitzar el moment de la creativitat escènica catalana i xilena en el marc de Santiago Off i FiraTàrrega.

  · Les companyies catalanes John Fisherman i Humanhood, així com l'experta en arts de carrer Aïda Pallarès, participen en l'edició 2019 de Santiago Off, un dels festivals escènics de referència en el panorama iberoamericà que arrenca avui i fins al proper 26 de gener a Santiago de Xile.

  · L'Institut Ramon Llull col·labora en aquest intercanvi finançant la mobilitat dels artistes i experts catalans.

 5. Dimarts, 13 de de novembre de 2018

  FiraTàrrega 2019 obre la recepció de propostes per participar al programa Suport a la Creació

  Fins al 15 de gener de 2019 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes per a participar al programa de Suport a la Creació 2019 i també a la Programació Oficial de FiraTàrrega 2019

 6. Dimarts, 6 de de novembre de 2018

  Anna Giribet i Argilès serà la nova directora artística de FiraTàrrega a partir de gener de 2019

  La nova direcció artística prendrà possessió el dia 1 de gener de 2019 i tindrà una durada de 5 anys.

  Anna Giribet i Argilès s'encarregarà de la programació de l'edició 2019 de FiraTàrrega que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre.

 7. Divendres, 21 de de setembre de 2018

  L'espectacle 'Hippos' de Zum Zum Teatre i Quim Bigas guanya el Premi Moritz FiraTàrrega 2018 a la millor estrena d'arts de carrer

  El Premi Moritz FiraTàrrega 2018, resultat de la votació realitzada entre tots els professionals acreditats en aquesta passada edició ha estat atorgat a l'espectacle Hippos, de Zum Zum Teatre i Quim Bigas.

 8. Divendres, 14 de de setembre de 2018

  L'edició 2018 de FiraTàrrega en xifres

  FiraTàrrega tanca la seva edició 2018, centrada a rellegir l'espai públic, que ha tingut lloc del 6 al 9 de setembre.

  50 espectacles nacionals i internacionals s'han pogut veure a la Fira, amb un total de 227 sessions en 22 espais d'exhibició.

  La propera edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 5 al 8 de setembre de 2019 i serà la primera edició de la nova direcció artística que es donarà a conèixer aquest novembre.

 9. Diumenge, 9 de de setembre de 2018

  FiraTàrrega es fa forta a l'espai públic

  FiraTàrrega tanca la seva edició 2018, centrada a rellegir l'espai públic i amb la previsió del 96% d'ocupació dels espectacles de pagament (sense comptar les vendes d'avui diumenge tarda).

  La Fira ha acollit 50 companyies nacionals i internacionals i més de 1.000 professionals de 588 organitzacions procedents de 37 països dels 5 continents.

  La propera edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 5 al 8 de setembre de 2019.

Cerca al web

×