FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

RSS

Mostrant de 1 a 10 de 241 notícies disponibles

 1. Dimarts, 19 de d’octubre de 2021

  Els projectes de Sergi Estebanell i Ferran Orobitg han estat seleccionats en la segona convocatòria del programa Hivernem de recerca per a l'escriptura per a l'espai públic, de FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull

  ► El projecte de Sergi Estebanell està centrat en una investigació al voltant de conceptes com la obediència i la llibertat de les conductes de la ciutadania a l'espai públic i com a través de l'art i la creativitat aquestes es poden transgredir. El projecte de Ferran Orobitg vol aprofundir en les diverses possibilitats que ens ofereix la mirada i les articulacions entre l'individu i la col·lectivitat a l'espai públic.

  ► El programa Hivernem de FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull pretén fomentar la recerca per a l'escriptura de creacions artístiques vinculades a les arts escèniques i a l'espai públic.

 2. Divendres, 17 de de setembre de 2021

  FiraTàrrega 2021 tanca la seva edició amb un 92,57% d’ocupació dels espectacles

  ► Les xifres globals registren un total de 21.586 localitats ocupades, de les quals un 74,17% correspon a la venda al públic i un 25,83% a entrades professionals.
  ► Les tres Ciutats, amb Ciutat Trepat al capdavant, sumen un 93,5% d'ocupació i un total de 8.364 entrades venudes.
  ► El nou espai dedicat a La Paraula registra un 63,30% d'ocupació i 436 butaques reservades.

 3. Diumenge, 12 de de setembre de 2021

  FiraTàrrega 2021, un retrobament esglaonat amb els espectadors, l’espai públic i l’activitat cultural

  ► FiraTàrrega tanca la seva edició 2021, centrada a rellegir l'espai públic i amb la previsió del 95% d'ocupació dels espectacles.

  ► La Fira ha acollit 48 companyies nacionals i internacionals i 780 professionals de 471 organitzacions procedents de 23 països.

  ► La propera edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 8 a l'11 de setembre de 2022.

 4. Diumenge, 12 de de setembre de 2021

  FiraTàrrega 2021 creua l’equador i entoma la recta final amb gairebé totes les sessions del dia esgotades

  ► La venda d'entrades fins ahir a la nit se situa en el 65,79%. L'ocupació ha estat de 89,62%. De moment ja s'han exhaurit 136 sessions.

  ► La tercera jornada de FiraTàrrega comença a les 09:30h obrint les portes de Ciutat Reguer i acaba passades les 00:00h amb Kamchàtka encara en ruta.

 5. Dissabte, 11 de de setembre de 2021

  El nou espai La Paraula de FiraTàrrega interpel·la el públic a través de la música, la poesia i la conversa

  ► Arranca la programació de l'espai La Paraula amb el debat d'obertura de David Fernàndez i Ada  Vilaró a propòsit d'«Habitar l'espai», leitmotiv de l'edició 2021.

  ► L'estrena internacional de l'espectacle Water Music de Pierre Savaugeot, un concert subaquàtic dins de la piscina, esgota entrades en totes les sessions del dia.

  ► La venda d'entrades fins ahir a la nit se situa en el 63,38%. L'ocupació ha estat de 86,2%. De moment ja s'han exhaurit 91 sessions.

 6. Divendres, 10 de de setembre de 2021

  La plaça dels Comediants ressona amb un esperat: 40 vegades Tàrrega!

  ► L'acte de commemoració del 40 aniversari de la Fira omple la plaça dels Comediants amb un recorregut històric i emocional pels 40 anys d'història i la bufada d'espelmes del pastís.

  ► La inauguració institucional de FiraTàrrega 2021 ha comptat amb la presència de Natàlia Garriga, consellera de Cultura, Alba Pijuan, alcaldessa de Tàrrega i Miquel Curanta, director de l'ICEC.

  ► L'ocupació dels espectacles fins a ahir a la nit se situa en el 80,7%. L'espectacle Alter de Kamchàtka es troba ja exhaurit en la seva totalitat.

 7. Dijous, 9 de de setembre de 2021

  Indi Gest estrena a FiraTàrrega una peça transmèdia que es podrà experimentar des de qualsevol lloc del món

  ► La companyia estrena la peça Guia bàsica del vianant temporal, un format inèdit, sense escenari predeterminat, a partir del telèfon mòbil i la descàrrega de dos àudios que aniran guiant l'espectador/usuari.

  ► La dramatúrgia està concebuda per a dos espectadors simultanis i té una durada de 40 minuts.

  ► Amb aquesta proposta FiraTàrrega obre una nova línia d'investigació i creació artística a l'espai públic que compta amb les eines digitals per anar més enllà.

 8. Dimecres, 8 de de setembre de 2021

  Demà comença FiraTàrrega 2021, una edició extraordinària que suposa el retrobament amb el públic i el sector de les arts escèniques

  ► La plaça dels Comediants acollirà l'acte de commemoració dels 40 anys del certamen, amb un recorregut històric i afectiu amb pastís d'aniversari inclòs.
  ► FiraTàrrega es prepara per acollir 48 companyies nacionals i internacionals i 763 professionals de 461 organitzacions procedents de 23 països.
  ► FiraTàrrega arrenca dijous amb una programació variada concentrada en els espectacles de carrer de les "ciutats", propostes experiencials, un nou espai dedicat a La Paraula, espectacles de sala i instal·lacions.

 9. Dijous, 2 de de setembre de 2021

  22 empreses es comprometen amb el territori i la cultura en el Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2021

  ► Aquest any el Club dels Mecenes registra un 41% més d'empreses compromeses respecte l'edició de 2019.
  ► Des de fa més de 15 anys, el Club dels Mecenes crea sinergies entre el món empresarial i FiraTàrrega.
  ► Una iniciativa que té com a objectiu aglutinar a l'entorn de FiraTàrrega empreses i entitats que volen contribuir al desenvolupament del certamen.

 10. Dijous, 26 de d’agost de 2021

  FiraTàrrega programa 10 propostes d’arrel lleidatana

  ► Centre de Titelles de Lleida, Desconektar, Emília Gargot, Glòria Ribera, Íntims Produccions, Les Cícliques, Rawscenography i Tombs Creatius són algunes de les companyies del territori que es podran veure en la nova edició de FiraTàrrega.

  ► FiraTàrrega 2021 té com a lema 'Habitar l'espai' i es referma en els seus 4 eixos temàtics de llarg recorregut: territoris, identitats, compromís i reflexió. 

Cerca al web

×