FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Divendres, 12 de de juliol de 2024

La Gran Revetlla de FiraTàrrega s’uneix amb els Ganga Days de Foment Tàrrega per presentar la nova programació

  • El divendres 26 de juliol, FiraTàrrega tindrà la seva pròpia parada on presentarà la nova línia de marxandatge i posarà a la venda el programa de mà
  • Es manté el Free Tour a càrrec de la directora artística Anna Giribet, que recorrerà diferents indrets del centre de Tàrrega per descobrir els secrets més ben guardats d'aquesta edició
  • El mateix dia es posaran a la venda les entrades per als espectacles de pagament a www.firatarrega.com

Tàrrega, 12 de juliol de 2024. FiraTàrrega ja prepara una nova edició de La Gran Revetlla, l'esdeveniment que serveix per presentar la programació a la ciutadania i que aquest any tindrà lloc el divendres 26 de juliol en col·laboració amb els Ganga Days, el mercat de rebaixes de Foment Tàrrega.

Durant tot el dia, FiraTàrrega comptarà amb una parada pròpia situada a la cruïlla entre el carrer del Carme i el carrer Santa Anna on es presentarà la nova línia de marxandatge de la Fira. Aquesta és una de les novetats d'enguany i que s'ha dut terme amb l'empresa Cha-Chá i el dissenyador Jorge Ochagavía. El catàleg de productes inclourà samarretes, mitjons, barrets de palla, bosses, bolígrafs i altres productes. A més, també es podrà adquirir el programa de mà de FiraTàrrega 2024, que sortirà a la llum el mateix dia 26 de juliol.

A partir de les 19h, es comptarà amb l'actuació de Sunday PD, que amenitzarà la jornada de rebaixes dels Ganga Days amb el seu ritme fresc i ballable. Una vegada finalitzi la sessió, a les 21h, es durà a terme el sorteig de 10 entrades dobles per a FiraTàrrega  entre tots els compradors de botigues de Foment Tàrrega i es brindarà amb una copa de cava amb els assistents.

Free Tour de presentació de la programació

Paral·lelament, el mateix divendres 26 de juliol a les 19h es presentarà la programació de FiraTàrrega 2024 amb un Free Tour pels carrers de la ciutat a càrrec de la directora artística, Anna Giribet. Durant el recorregut, que començarà a la Plaça Major, hi haurà diferents aturades on descobrirà, en primícia, els secrets més ben guardats del programa i els detalls del que es podrà viure a Tàrrega del 5 al 8 de setembre.

La capacitat del Free Tour serà limitada i caldrà inscripció prèvia a través del formulari (https://forms.office.com/e/1T0AevqhnN?origin=lprLink). Els inscrits rebran de forma gratuïta el programa físic d'aquesta edició, un regal de marxandatge i un aparell d'audioguia amb el qual podran escoltar les explicacions. L'any passat la proposta va tenir una gran acollida amb un centenar d'inscrits i va ser molt ben valorada per tots els participants.

La celebració de La Gran Revetlla coincideix amb l'obertura de la venda d'entrades dels espectacles de pagament de FiraTàrrega 2024, que es podran adquirir a través del web www.firatarrega.com

Cerca al web

×