FiraTàrrega. Teatre al carrer
Acreditació professional

Sol·licitud d'acreditació professional

Amb l'acreditació PRO entreu a formar part d'una comunitat dinàmica en línia dissenyada per a donar servei permanent i global, i us dona accés a participar de totes les activitats de La Llotja en Línia i del Circuit Nòmada d'exhibició.

El període d'acreditació professional està temporalment tancat. La subscripció a La Llotja en Línia es tornarà a activar a finals d'Octubre de 2020. 

La Llotja en Línia: 9 i 10 de setembre de 2020

Trobada digital internacional de professionals de les arts escèniques, que inclourà presentacions de projectes, trobades personals i activitats de coneixement i reflexió, mitjançant la utilització de la nova web PRO de la Fira i d'eines de videoconferència, encontre i documentació digital.

Circuit Nòmada 2021

Circuit d'exhibició de propostes artístiques amb el segell FiraTàrrega que es durà a terme els tres primers trimestres de 2021 i es nodrirà d'una programació d'espectacles que s'acompanyarà d'activitats de trobada professional i de dinamització del mercat. Més informació.

Quotes d'acreditació especials

  • Acreditació única per a entitats (1 a 4 persones): 50 € (IVA 21% inclòs)
  • Acreditació única per a persones individuals: 15 € (IVA 21% inclòs)

Descomptes per a membres d'aquestes associacions amb conveni: AADPC, ADGAE, APCC, APGCC, ISACS (ie), OUTDOOR ARTS UK, PAC, PATEA, TTP, WITHOUT WALLS (uk), XARXA ALCOVER.

Gratuïtes per als membres de la Plataforma Arts de Carrer (PAC), Circostrada, COFAE, IN SITU, Teatres en Xarxa i Mercats Estratègics de Catalunya.

Cerca al web

×