FiraTàrrega. Teatre al carrer

Acreditació

Cal que ompliu el formulari online que trobareu en aquest enllaç, abans del dilluns 2 de setembre. Cal omplir un formulari per persona.

Un cop haguem tramitat la vostra sol·licitud rebreu la confirmació. Cap acreditació serà vàlida si no queda confirmada per part de l'organització de FiraTàrrega.

Per a recollir l'acreditació durant els dies de la Fira, els interessats hauran de presentar-se a: Sala de Premsa (Pavelló La Llotja, accés pel C/ Verge de Montserrat, Tàrrega).

L'horari d'atenció a Premsa durant la Fira serà

  • Dijous, de 10.00 a 20.00h
  • Divendres, dissabte i diumenge, de 10.00 a 19.00h

La Sala de Premsa romandrà oberta per a tots els periodistes acreditats i en possessió de l'acreditació.  

L'acreditació dóna accés lliure a la Sala de Premsa i a La Llotja els dies de la Fira, així com entrada al Club Pro. La Sala de Premsa està equipada amb ordinadors connectats a internet i telèfon. D'altra banda, l'equip del Servei de Premsa us ofereix en aquest espai el seu assessorament, així com la gestió d'entrevistes abans i durant els dies de la Fira.

Us recomanem que, un cop sol·licitada la vostra acreditació, reserveu el vostre allotjament tan aviat com pugueu. Si necessiteu ajuda en la gestió de l'allotjament, contacteu amb nosaltres.

Cerca al web

×