FiraTàrrega. Teatre al carrer

Acreditació

Recepció de notes de premsa i convocatòries al llarg de l'any

Si representeu un mitjà de comunicació i voleu figurar a la base de dades de premsa, escriviu un correu a media(ELIMINAR)@firatarrega.com

Acreditació a FiraTàrrega

En el cas de redactors/es, un cop acreditats, us farem arribar un correu amb indicacions per reservar les vostres invitacions als espectacles de pagament, segons disponibilitat de l'aforament.

Els fotògrafs/es i equips de TV podreu accedir als espectacles per prendre imatges durant els 3 primers minuts, sense dret a seient, i no caldrà que feu reserva prèvia d'entrades.

L'acreditació dóna accés lliure a la Sala de Premsa i a La Llotja els dies de la Fira. La Sala de Premsa estarà equipada amb 2 ordinadors, impressora i connexió a internet. D'altra banda, l'equip de Servei de Premsa us ofereix en aquest espai el seu assessorament, així com la gestió d'entrevistes abans i durant els dies de la Fira.

Us recomanem que, un cop sol·licitada la vostra acreditació, reserveu el vostre allotjament el més aviat possible. El cost de l'allotjament anirà a càrrec de cada mitjà de comunicació. No obstant això, si necessiteu ajuda en la gestió d'aquest, ens ho podeu comunicar i us oferirem l'orientació que us sigui necessària.

* Tots els mitjans que sol·liciteu l'acreditació a FiraTàrrega sou donats d'alta a la llista de distribució de notes de premsa.

Cerca al web

×