FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsis

En 3110, el grupo de investigación intergaláctico “La Cuchara Negra” hizo público un informe sobre la dualidad del Big Bang, del que se deriva la teoría de los dos universos paralelos. A principios del año pasado, el Ministerio de Turismo Intergaláctico encargó a Indi Gest la elaboración de una guía básica que facilitar el viaje entre los espacios temporales. Para ello, es imprescindible llevar auriculares, un teléfono propio, y se recomienda ir acompañado.

Ficha artística

CREACIÓ: Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer SUPORT EN EL DISSENY DE SO: Pau Matas PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Helena Font.

Web

www.indigest.org

Actuaciones
Género
Teatro
Precio entrada
5 EUR Compra entradas
Público recomendado
mayores de 14 años
Director
Indi Gest
Observaciones importantes
Espectacle transmèdia, plantejat com una experiència immersiva i gamificada, per a dos espectadors, sense una ubicació predeterminada. Els usuaris decideixen el lloc i el moment per dur-lo a terme, a l'aire lliure i no necessàriament a Tàrrega. Per gaudir-lo cal que cada espectador disposi d'un smartphone amb auriculars i es descarregui un àudio. Els dos àudios s'han d'escoltar simultàniament. El preu de la proposta inclou els links de descàrrega per a la participació dels dos espectadors. #Immersió #Transmèdia #EspaiTemps.
Estreno
Idioma
Cat
Duración
40'
Comunidad
Catalunya

Buscar en la web

×