FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un nen creix en un petit poble de l’Urgell envoltat d’ocells, de flors de camamilla i de tres dones. Tres generacions: la mare, la tieta i la padrina. Quatre intèrprets al servei d’una història que tracta la maternitat i la infància, la malaltia i la mort. Una història d’amor, aventures, supervivència i espardenyes voladores, on la vida esdevé una autèntica lluita de superherois i de superheroïnes.

Fitxa artística

AUTORIA Aitana Giralt, Cristina Garcia, Erik Varea, Jordi Pedrós, Marc Espinosa INTÈRPRETS Aitana Giralt, Cristina García, Erik Varea, Jordi Pedrós ESCENOGRAFIA Plancton Escena, Joan Pena, Elisabet Pané, Quimet Felis i Maria Aran DISSENY IL·LUMINACIÓ Marc Espinosa COMPOSICIÓ MUSICAL Manuel Dabove i Clara Gispert ANIMACIÓ I PROJECCIONS Laura Larios Ros, Quer Lloveras Fontelles ESPAI SONOR Marc Espinosa VESTUARI Rosa Solé CONFECCIÓ ATREZZO TÈXTIL Goretti Herrero PRODUCCIÓ CQP AGRAÏMENTS Alicia Buil, Marc Cartanyà, Iñaki Rikarte, Mar Navarro, Ramon Molins, Alba Pelegrí Pascual, Isabel Mercé Currià i germans Pedrós Miquel COL·LABORACIÓ Ajuntament d’Alpicat, Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, Teatre Foment de Juneda. LA LLOTJA ESTAND 18

Web

www.ciacampi.com

Actuacions
  • Dia 05: 18:00 (Cat)
  • Dia 06: 11:00 (Cast)
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 6 anys
Director
Rosa Díaz
Observacions
#Malaltia #Cures #Dones #EnFamília
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
65'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×