FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Antonio Gades deia que «la dansa no es va inventar perquè la balli un senyor prim i guapo. Tothom té dret a ballar. Als pobles, tothom ballava: els grassos, les grasses, els vells, els joves... i ballaven per sensacions, per la vida i per la mort. Els pobles que canten i ballen no moren mai». En aquesta performance de dansa-teatre, Velasco invoca l’emoció primera d’allò que avui anomenem folklore, des d’un cos gens normatiu, la identitat queer i una consciència contemporània. Una cançó lliure i lúdica sobre la tradició. Una peça que mou muntanyes, amb la saviesa de la padrina i la il·lusió d'una nena.

Fitxa artística

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Alberto Velasco COREOGRAFIA Alberto Velasco, Manuel Liñan & Osa + Mujica MÚSICA Mariano Marín TEXTOS Alberto Velasco PERCUSSIÓ Pablo Martin Jones VESTUARI Sara Sánchez de la Morena BATA DE CUA José Galván MÀSCARES Iker de la Calle FOTOGRAIA Dominik Valvo TEASER Guille Centenera DISSENY Laura Velasco COLLAGE CARTELL Pablo TheCuadro TÈCNIC Raul Escudero VEU EN OFF Petra Martinez PRODUCCIÓ EXECUTIVA I DISTRIBUCIÓ Elena Martínez/ElenArtesescénicas COPRODUCCIÓ Festival TAC Valladolid i Festival Danseu AGRAÏMENTS María Pizarro, Galina Rodriguez, Mario Mediero.

Web

https://elenaartesescenicas.es/project/mover-montanas-una-pieza-de-danza-de-alberto-velasco/

Actuacions
  • Dia 06: 19:00
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 19:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Alberto Velasco
Observacions
El QR publicat al programa proporciona la traducció del text de l'espectacle al català, gallec, basc, anglès, francès, portuguès i italià. #IdentitatQueer #Folklore #CosNoNormatiu
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
40'
Comunitat
Comunidad de Madrid
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×