FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Els contes s'expliquen amb paraules, amb versos, amb il·lustracions, al cinema, en dibuixos animats, al teatre, a la televisió... Però, i si els juguem? Podràs fer un petó a la Bella Dorment? Aconseguiràs que el bou es faci un pet per salvar en Patufet? Reconeixeràs la veritable sabata de la Ventafocs? Sabràs crear els sons dels Músics de Bremen? Atreveix-te a travessar la porta d'entrada a les històries de tots els temps per protagonitzar-les, reviure-les i fins i tot reconstruir-les. La fantasia, la sorpresa i les emocions t'esperen en aquest particular Lilliput.

Fitxa artística

DIRECCIÓ EXECUTIVA I CREATIVA DE JOCS I CONSTRUCCIÓ ESCENOGRÀFICA Toni Tomàs Camí DIRECCIÓ ARTÍSTICA Carles Porta PRODUCCIÓ, COMUNICACIÓ I DISTRIBUCIÓ CATALUNYA Amaia Rodrigo Arcay DIRECCIÓ INTERPRETACIÓ Ramon Molins i Jordi Gilabert INTERPRETACIÓ Bruna Tomàs, Isaac Baró, Noèlia Gregorio, Olivia Brescon, Abril Pinyol, Dolça Alcanyís, Helen Rodríguez, Marem Gueye, Àngels Ribes, Ares Gironés, Joel Fígols, Maria Penna DISSENY VESTUARI Paulette San Martín CONFECCIÓ VESTUARI Olga Cuito ASSESSORAMENT MUSICAL La Tresca i la Verdesca ASSESSORAMENT EN L'APARICIÓ D'ESCENOGRAFIA Mag Txema GUIÓ CONTE AVENTURA Eulàlia Guarro i Ferran Aixalà CONSTRUCCIÓ ESCENOGRÀFICA Daniel Palmer, Natàlia Guàrdia, Albert Mascuñano, Sergi Torrelles i Joan Domingo PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ INTERNACIONAL Peppe Cannata FOTOGRAFIA I VÍDEO Blue Collectors DISSENY GRÀFIC Sopa Graphics ADMINISTRACIÓ Isabel Mercé Currià. LA LLOTJA ESTAND 22

Web

www.tombscreatius.com

Actuacions
  • Dia 06: 10:00, 17:30
  • Dia 07: 10:00, 17:30
  • Dia 08: 10:00, 17:30
Espai
Espai Reguer - Vera
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toni Tomàs i Carles Porta
Observacions
HORARI. De divendres a diumenge, de 10:00 - 13:00h i de 17:30 - 20:30h #EnFamília #Intergeneracional #Joc #PúblicActiu
Estrena
No
Idioma
No text
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×