FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Avui, tot es pot comprar i vendre al moment. Els missatgers són un element més de l’espai urbà i no paren de repartir caixes a discreció, amb bicis, carretons i furgonetes, portant l’hamburguesa que hem demanat des del sofà de casa, mentre moltes botigues del barri abaixen la persiana definitivament. En aquest joc teatral de carrer podràs saber què contenen les caixes dels missatgers que recorren la ciutat. Cada entrega es converteix en un petit espectacle que convida el públic a interactuar i a ser partícip de les històries més diverses i sorprenents.

Fitxa artística

AJUDANTIA DE DIRECCIÓ Jordi Arqués CREACIÓ Jordi Arqués, Jordi Manyà i Toti Toronell PRODUCCIÓ Anna Surinyach DISSENY GRÀFIC Anna Surinyach i Toti Toronell INTÈRPRETS Guillem Batlle, Alícia Buil , Anna Busanya, Ana Claramonte, Santiago Gavaldà, Jordi Manyà, Josep Massó, Anna Reixach, Abel Reyes i Melissa Salimbeni ESCENOGRAFIA Toti Toronell FOTOGRAFIA Xevi Vilaregut

Web

https://totitoronell.com/

Actuacions
  • Dia 06: 12:15
  • Dia 07: 12:15
Espai
Pl. Major
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Observacions
#Clown #Curiositat #Humor #Objectes
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×