FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Text teatral que, emparat en el format de l’stand-up, tracta sobre l’autodestrucció en la qual estem immersos com a individus i com a societat. A partir d’anècdotes i vivències, exposa els problemes d’una generació ―la seva― que ens incumbeixen a tots. A través de monòlegs i actuacions musicals, reflexiona amb ironia, autoparòdia i humor absurd, sobre l’autoboicot, les relacions, el cànon estètic, el fet de ser dona… Un combinat enginyós que agermana celebració i lamentació, alegria i tristesa, principi i final, humor i crítica, comèdia i drama.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA, COMPOSICIÓ MUSICAL I INTERPRETACIÓ Clara Ingold ESCENOGRAFIA I VESTUARI Josep Orfila ASSESSORAMENT Jose Artero PRODUCCIÓ MUSICAL Dimas Frías TEASERS Joan Porcel TÈCNIC Olivier Auclair PRODUCCIÓ Rata Cultura. LA LLOTJA ESTAND 05

Web

www.claraingold.com

Actuacions
  • Dia 07: 22:00
  • Dia 08: 13:00, 19:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
20 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Clara Ingold & Josep Orfila
Observacions
#Humor #Identitats #StandUp
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
70'
Comunitat
Illes Balears
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×