FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Cors, desitjos, gomes, dolor, fum, techno, trets, nocturnitat i traïdoria. Milers d’hores invertides posant a prova, esquinçant i esmenant idees fins al punt de superar el llindar on ja no saps qui eres o si vas prendre la decisió correcta. Un espai privilegiat per a la provocació, la sorpresa i la incertesa. Entre la dansa, el teatre i els terrenys inexplorats. Dos professionals de la improvisació, navalles suïsses de l’escena, decatletes de l'art i de la vida, amants de jugar amb els límits entre allò establert i la incorrecció política més flagrant.

Fitxa artística

CREACIÓ, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ Luis García i Pere Joseph (Losinformalls) DRAMATÚRGIA Losinformalls amb la col·laboració de Clemente García i Beltrán Giménez ACOMPANYAMENT MOVIMENT Janet Novas COMPOSICIÒ MUSICAL Paul Traeumer DISSENY D'IL·LUMINACIÓ CUBE.bz TÈCNICA D'IL·LUMINACIÓ Valentina Azzati VESTUARI Julia Vargas DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ Pau Estrem UNA COPRODUCIÓ DE Danseu Festival i Saanafest AMB LA COL·LABORACIÓ DE Teatre Lliure, Graner centre de creació, L'Animal a l’Esquena, Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Teatre Municipal de Girona AMB ELS SUPORT D'OSIC - Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya

Web

https://losinformalls.com

Actuacions
  • Dia 06: 18:00, 22:30
  • Dia 07: 12:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Dansa
Preu entrada
20 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Luis García, Pere Joseph
Observacions
Espectacle amb llum estroboscòpica i pirotècnia. El QR publicat al programa proporciona la traducció del text de l'espectacle a l'anglès. #Humor #Incorrecció #Provocació
Estrena
Idioma
Cast
Durada
55'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×