FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Creació híbrida que se centra en l’anàlisi de la mirada a l'espai públic, en les possibilitats relacionals que ofereix i en les articulacions entre individus i amb la col·lectivitat. Partint d’un element clarament identificable com a «lloc per mirar» com són les butaques de teatre, es generen tres peces. D’una banda, una instal·lació (Opia / Out) que s’estén per l’espai i, de l’altra, dues intervencions coreogràfiques deambulatòries que pretenen crear situacions que permetin mirar l’entorn, mirar-nos i ser mirats i, alhora, qüestionar-nos al voltant de la idea de mirar el carrer.

--> Opia / Out. Instal·lació d’un centenar de butaques que ocupen diferents indrets. Els vianants les troben i hi poden interactuar lliurement, donant nous usos a l’espai públic i creant les connexions que sentin necessàries: observar com interactuen altres persones, seure, mirar, reunir-se amb amics, descansar...

--> Opia / Mira. Inesperadament, apareixen a l’espai públic sis personatges empenyent unes butaques amb rodes per configurar una coreografia grupal que s’adapta a les condicions canviants de l’entorn. L’espectacle es desplaça generant diferents formacions, en un joc de mirades creuades entre participants, vianants i públic.

--> Opia / Sawubona. Amb 6 parelles de butaques amb rodes es generen diversos recorreguts on els participants són conduïts per contemplar el tràfec de la ciutat des d’una perspectiva nova. Un itinerari contemplatiu de la quotidianitat, per mirar i ser mirat, en què es difuminen els conceptes d’actor, espectacle, públic i participant. (Aquesta peça requereix la compra d'una entrada).

Fitxa artística

CREACIÓ Ferran Orobitg Anglarill LABORATORIS COREOGRAFICS Laure Terrier ACOMPANYAMENT ESCRIPTURA Llampborda INTÈRPRETS Ivan Alcoba, Núria Sbert, Mamadu Diallo, Ernesto Langa, Lídia Zapatero, Marta Puig, Anna criado, Gonzalo Vilaró ESCENOGRAFIA Instantropia i Jordi Ledesma VESTUARI Gemma Oriol RIGGING Volàtil DISTRIBUCIÓ Marie Julie HUET, COMUNICACIÓ Dani Hernandez i Marc Llorenç PRODUCCIÓ Fadunito Produccions, SL COPRODUCTORS FiraTàrrega, Institut Ramon Llull, ICEC Generalitat Catalunya, L'Atelline, Cràtere Surfaces, Fundació Carulla, Teatre Lliure Barcelona, Patronat de la Passió de Cervera, Teatre Poble Espanyol. Espectacle inclòs al programa Suport a la Creació de FiraTàrrega. LA LLOTJA ESTAND 23

Web

www.ferranorobitg.com

Actuacions
  • Dia 06: 9:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00
  • Dia 07: 9:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00
  • Dia 08: 9:30, 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00
Espai
Segons sessió
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ferran Orobitg Anglarill
Observacions
Els horaris expressats corresponen a la peça Opia / Sawubona. El punt de sortida es determina en el moment de comprar l'entrada. Aforament molt limitat. No està habilitada per a persones amb cadira de rodes. El QR publicat al programa permet seguir l'evolució d'Opia / Sawubona en streaming. #Mirar #EspaiPúblic #Alteritat
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×