FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de carrer a la cruïlla entre el clown i el teatre de l’absurd on la realitat es plega en forma d'imatges que voregen el surrealisme. Una escala de sis metres al sostre d'un cotxe, vent a 300 km per hora, un cotxe inundat, un partit de futbol, un naufragi a la ciutat... Tres companys de viatge que s'han quedat en pana amb el seu Dyane 6, ens porten a un recorregut ple d'aventures, emocions, rialles i peripècies improbables.

Fitxa artística

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Gonzalo Alarcón, Andrea Bettaglio & Nicoló Antioco Ximenes DIRECCIÓ Christine Rossignol-Dallaire ESPAI SONOR Marije Nie MASTERING Matthias Hoste ENGINYER DE SO Britt Tack TÈCNIC Joris Janssens PRODUCCIÓ Veera Kaukoranta – Sitting Duck COPRODUCCIÓ Centre culturel du Brabant wallon CCBW AMB L'AJUT DE Fédération Wallonie-Bruxelles, Service Général de la Création Artistique – Service des Arts Forains, du Cirque et de la Rue SUPORTS Centre des Arts de la Rue CAR - Ville de Ath, UP - Circus & Performing Arts, La Roseraie, Centre culturel René Magritte ; Wallonie-Bruxelles Théâtre-Danse WBTD

Web

http://sittingduck.be/

Actuacions
  • Dia 06: 18:30
  • Dia 07: 18:30
  • Dia 08: 18:30
Espai
Pl. de les Nacions
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Christine Rossignol-Dallaire
Observacions
#Humor #TeatreGestual
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
País
Bèlgica

Localització de l'espai

Cerca al web

×