FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L’artista argentí Juan Ignacio Tula dona vida, en aquest espectacle, a la seva passió per la roda Cyr. Interessat en la recerca sobre la creació contemporània, ens convida a explorar un món singular on la peça es converteix en un llenç en evolució constant. Acompanyat per la música del pianista i artista multidisciplinari Bru Ferri, ens submergeixen en la senzillesa del moviment giratori i rítmic, a través d’una particular dansa derviche guiada pel gest circense. ESPECTACLE IN SITU 2024

Fitxa artística

CONCEPCIÓ I INTERPRETACIÓ Juan Ignacio Tula MÚSICA I INTERPRETACIÓ Bru Ferri VESTUARI Adèle Giard PRODUCCIÓ I DIFUSIÓ Triptyque Production – Andréa Petit-Friedrich ADMINISTRACIÓ Anne Delépine PRODUCCIÓ Compagnie 7bis AGRAÏMENTS Compagnie Les mains, les pieds et la tête aussi RESIDÈNCIES I COPRODUCCIONS Espace Périphérique, Parc de La Villette – Mairie de Paris; MA scène Nationale – Pays de Montbéliard; Festival UtoPistes juntament amb Les Nouvelles Subsistances i la Maison de la danse, Lyon; Le Prato – Pôle National Cirque – Lille; Théâtre de l’Agora – Scène nationale de l’Essonne juntament amb In Situ – the European platform for artistic creation in public space led by Lieux publics – Centre national & pôle européen de création pour l’espace public

Web

www.cie7bis.com

Actuacions
  • Dia 06: 20:00
  • Dia 07: 22:00
  • Dia 08: 21:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Juan Ignacio Tula
Observacions
#Bellesa #Bucle #Virtuosisme
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
20'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×