FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una dona es troba atrapada en un malson surrealista en què la seva ment i la seva realitat s'entrellacen en una lluita per mantenir el seny i la vida. Espectacle de circ que, mitjançant la poesia visual, el cos i la sensibilitat del pallasso, transformen la tragèdia shakespeariana de Macbeth i la seva esposa en un viatge delirant entre la realitat i la il·lusió, entre el que veiem i el que volem veure. Una peça per a tots els públics sobre el poder, la solitud i la malaltia mental. Macbeth des de la mirada del circ i del clown.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Tomeu Amer, Griselda Juncà, Anna Pascual, Adrià Montaña, Wanja Kahlert, Berta Pascual, Laura Martí, Alba Sarraute COREOGRAFIA Berta Pascual AJUDANT DE COREOGRAFIA Esse Vandebruggen MIRADA EXTERNA Martí Soler i Gonzalo Alarcón VESTUARI Rosa Solé ESCENOGRAFIA Montse Pons DIRECCIÓ MUSICAL Roc Sala COMPOSICIÓ MUSICAL Roc Sala, Marçal Ayats, Laura Martí i Jorge Sarraute DISSENY D’IL·LUMINACIÓ Benjamin Eugène, Joaquim Aragó ESPAI SONOR Ton Mentruit COORDINACIÓ Joaquim Aragó PRODUCCIÓ Pere Vilarrubla FOTOGRAFIA Silvia Poch VÍDEO Laiet

Web

https://albasarraute.wixsite.com/ofelies

Actuacions
  • Dia 05: 20:00 (Cat)
  • Dia 06: 16:30 (Cast)
Espai
Escola Vedruna
Gènere
Circ
Preu entrada
20 EUR
Públic recomanat
majors de 8 anys
Director
Alba Sarraute
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Fleming, 41 (porta posterior del pati) #ShakespeareIClown #Macbeth #Tragicomèdia
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
70'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×