FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte integrat per un ballarí i un percussionista targarins, que neix de la necessitat d’experimentar en la relació entre el claqué i els instruments percussors mes bàsics i populars. Amb un format escènic circular, l’espectacle vol esprémer al màxim les possibilitats conjuntes del ball i la percussió, des de la no-direccionalitat i amb llibertat total, oferint al públic la cara i la creu del moviment. Ball, experimentació, improvisació, diàleg, interacció, delicadesa i també rauxa.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Jofre Costa (Dansa i Percussió), Gerard Muntané (Percussió)

Actuacions
  • Dia 08: 17:30
  • Dia 09: 17:30
  • Dia 10: 17:30
Espai
Pl. de les Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Gerard Muntané, Jofre Costa
Observacions
#Claqué #Percussió #VeuJove
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×