FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de circ i moviment per a tots els públics que posa les relacions humanes, el joc i l’espai públic en el centre de la creació. Una proposta que apel·la a la participació i a la vitalitat col·lectiva per transformar la realitat, revitalitzar l’espai públic i el sentiment de comunitat. Proximitat, humor i plasticitat al servei de la generació de vincles amb els intèrprets i també entre el públic.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL I PRODUCCIÓ Cia. Du'K'tO CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Adrián Pérez, Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer ACOMPANYAMENT COREOGRÀFIC Laia Santanach ESPAI SONOR Pol Jubany VEU Alba Aivlés AUDIOVISUALS Raul Cavero FOTOGRAFIA Raquel Cros

Web

https://www.ciadukto.com

Actuacions
  • Dia 08: 19:10
  • Dia 09: 11:00, 19:10
  • Dia 10: 19:10
Espai
Espai Reguer
Gènere
Dansa/Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Lucio Baglivo
Observacions
#Acrobàcia #EspaiPúblic #Joc
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'
Comunitat
Illes Balears

Localització de l'espai

Cerca al web

×