FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de dansa nascuda arran de l’exitosa col·laboració d’aquests dos artistes a 'Gizaki'. Una trobada entre dos, una abraçada, sentir l'altre, la comunicació sense paraula, sentir el temps immers en un món creat entre dos. El suport mutu. Un temps que s'expandeix i s'atura com si mai no s'acabés. Una transformació, un canvi. Parts que comencen a caure; altres a subjectar. Aquest instant s'oblida i surten a la llum les diferències, els pols oposats, la fragilitat i la força. Deixar-se caure. El desig de control. Equilibri, inestabilitat. La veritable naturalesa humana.

Fitxa artística

COREOGRAFIA & INTERPRETACIÓ Akira Yoshida & Lali Ayguadé MÚSICA Dodi Beteille VESTUARI Ferrán Casanovas AJUDA A LA DRAMATÚRGIA Jordi Oriol

Web

https://www.akirayoshidamichel.com/

Actuacions
  • Dia 10: 13:00, 17:00
Espai
Poli. Municipal - Cajamar
Gènere
Dansa
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Akira Yoshida & Lali Ayguadé
Observacions
Espectacle amb llum estroboscòpica o d'alta intensitat | Espectáculo con luz estroboscópica o de alta intensidad | Show with stroboscopic or high intensity light. #Alteritat #Diferència #Transformació
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'
Comunitat
Navarra
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×