FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Som capaços de percebre com passa el temps, donar-li forma, capturar-lo? Aquest espectacle s'inspira en l'estètica que, durant segles, ha evocat el pas del temps i la mort. Amb cadenes, agulles i llana, pedres volcàniques, sorra, imants i pèndols, construeix un circ d’objectes al servei d’una dramatúrgia minimalista, poètica, rítmica i fascinant. Una posada en escena basada en el simbolisme dels objectes, en el seu moviment, el seu so i la seva il·luminació. Deixa't sorprendre pels detalls que se’ns escapen en l’esbojarrada cursa de cada dia.

Fitxa artística

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Alexis Rouvre TÈCNIC Hadrien Lefaure TOUR MANAGER Anne-Claire Ronsin ASSESSORAMENT ARTÍSTIC Jani Nuutinen COMPOSICIÓ MUSICAL Loïc Bescond MIRADA EXTERNA Angela Malvasi DISSENY I CONSTRUCCIÓ DE NIVELLS Jean-Marc Billon, Jani Nuutinen (Circo Aereo) CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA Sylvain Formatché, Alexis Rouvre ADMINISTRACIÓ Victoria Makosi DISTRIBUCIÓ Ay-Roop, Anne-Claire Ronsin

Web

https://www.ay-roop.com/tout-rien/

Actuacions
  • Dia 07: 17:30
  • Dia 08: 10:30, 17:00
Espai
Guixanet
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Alexis Rouvre
Observacions
Espai no accessible amb cadira de rodes | Espacio no accesible con silla de ruedas | Venue not accessible by wheelchair. #Cinètica #Detalls #Estètica #Objectes #Proximitat #Sorpresa #Temps #TeatreVisual
Estrena
Idioma
No text
Durada
55'

Localització de l'espai

Cerca al web

×