FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

ESPECTACLE GUANYADOR DEL CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE TÀRREGA 2022. Primera incursió de la companyia en el món del cabaret de la mà de Roberto G. Alonso i que, a través de la música, la dansa i l'humor, reivindica el respecte i la igualtat entre gèneres i opcions sexuals i denuncia els estereotips patriarcals que consenten i relativitzen els comportaments violents i discriminatoris.

Fitxa artística

AUTORIA: El Mirall amb Roberto G. Alonso INTÈRPRETS: Eva Ariza, Esther Bordallo, Bru Gallart, Oriol Gallart, Anna González, Mireia Micàs, Anna Noguer, Cristina Pérez, Xavier Puigdemont, Carme Rodríguez, Albert Torras ASSESSORAMENT I REVISIÓ TEXTOS: Pep Alum VESTUARI, ATREZZO I ESCENOGRAFIA: Roberto G. Alonso i El Mirall LLUM I SO: Carlos González, Hugo González i Kore Velasco MODEL FOTOGRAFIA: Claudi Ribas Jr. FOTÒGRAF: Kevin López

Actuacions
  • Dia 11: 20:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
El Mirall
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast
Durada
70'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×