FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle a partir de la recreació del procés de producció d’una pintura mural al fresc, on el pintor executa el seu treball damunt d’una bastida mentre interactua amb una musa que, amb l’acció i la paraula, descabdella el procés creatiu i pictòric. Un recorregut immersiu, poètic i visual en aquesta pràctica artística mil·lenària que, a través d’anècdotes i curiositats, us mostrarà (gairebé) tots els secrets i les tècniques de l’ofici.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Núria Miret, Josep Minguell

Web

www.llorenscorbella.com www.pintura-mural.org

Actuacions
Espai
El Molí del Talladell
Gènere
Teatre
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Llorenç Corbella i Josep Minguell
Estrena
Idioma
Cat
Durada
80'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×