FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Amb només 20 anys, Bertolt Brecht va escriure la seva opera prima, 'Baal,' que explica la vida d’un poeta jove, gandul i bevedor. Baal és també un déu cananeu i un dimoni cristià que dona nom a les Balears. El balconing és un trist fenomen protagonitzat, generalment, per joves turistes ebris. Amb tots aquests ingredients es construeix una obra energètica i vibrant. Un procés per entendre perquè els joves turistes de Magaluf, com el 'Baal' de Brecht, s’endinsen en un trajecte d’excés, amistat, sexe, violència i amor; empaitant la sensació de llibertat, desafiant tot el que és moralment acceptat i rebel·lant-se contra la societat.

Fitxa artística

AUTORIA, DIRECCIÓ I COREOGRAFIA: Catalina Carrasco MÚSICA I ESPAI SONOR: Kiko Barrenengoa, Juanmi Bosch i Ginés Fernández IDEA ORIGINAL I ASSISTENT: Gaspar Morey INTÈRPRETS: Yeinner Chicas, Elena Susilla, Kiko López, Mariona Jaume, Catalina Carrasco i Gaspar Morey DRAMATÚRGIA I MIRADA EXTERNA: Jordi Duran ASSISTENT COREOGRAFIA: Elena Susilla ESPAI ESCÈNIC: Ana Garay, Isi Ponce VESTUARI: Guillem Suau IL·LUMINACIÓ: Miquel Llull, Roger Oller VÍDEO: André Cruz REGIDORIA I ASSISTÈNCIA DIRECCIÓ: Irene Salord

Web

https://www.martaguzmanmanagement.com/teatre-principal-palma

Actuacions
  • Dia 09: 21:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Dansa
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Catalina Carrasco
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Fleming | Acceso por la C/ del Dr. Fleming | Access from C/ del Dr. Fleming LA LLOTJA ESTAND 06
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Illes Balears

Localització de l'espai

Cerca al web

×