FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Amb només 20 anys, Bertolt Brecht va escriure la seva opera prima, 'Baal,' que explica la vida d’un poeta jove, gandul i bevedor. Baal és també un déu cananeu i un dimoni cristià que dona nom a les Balears. El balconing és un trist fenomen protagonitzat, generalment, per joves turistes ebris. Amb tots aquests ingredients es construeix una obra energètica i vibrant. Un procés per entendre perquè els joves turistes de Magaluf, com el 'Baal' de Brecht, s’endinsen en un trajecte d’excés, amistat, sexe, violència i amor; empaitant la sensació de llibertat, desafiant tot el que és moralment acceptat i rebel·lant-se contra la societat.

Fitxa artística

AUTORIA, DIRECCIÓ I COREOGRAFIA: Catalina Carrasco MÚSICA I ESPAI SONOR: Kiko Barrenengoa, Juanmi Bosch i Ginés Fernández IDEA ORIGINAL I ASSISTENT: Gaspar Morey INTÈRPRETS: Yeinner Chicas, Elena Susilla, Kiko López, Mariona Jaume, Catalina Carrasco i Gaspar Morey DRAMATÚRGIA I MIRADA EXTERNA: Jordi Duran ASSISTENT COREOGRAFIA: Elena Susilla ESPAI ESCÈNIC: Ana Garay, Isi Ponce VESTUARI: Guillem Suau IL·LUMINACIÓ: Miquel Llull, Roger Oller VÍDEO: André Cruz REGIDORIA I ASSISTÈNCIA DIRECCIÓ: Irene Salord

Web

https://www.martaguzmanmanagement.com/teatre-principal-palma

Actuacions
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Dansa
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Catalina Carrasco
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Illes Balears
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×