FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle basat en els poemes que Rafael Alberti va conrear sota la figura retòrica de l'ècfrasi, que consisteix en la descripció d'una obra artística per mitjà del llenguatge. Un recital que convida a una immersió en el cabal pictòric de la poètica d'Alberti. De la seva mà i amb el seu pinzell semàntic, passejarem per les fonts que engalanen el jardí de l'art. A estones, entre versos; també de plec en plec o de corda a corda; en fi, extasiats per les paraules i les imatges.

Fitxa artística

TEXTOS: Rafael Alberti IDEA, DIRECCIÓ I RECITAT: Xavier García COL·LABORACIÓ CORAL: Cantare con la Gorgia (J. M. Salisi, dir.) COL·LABORACIÓ MUSICAL: Xavier Reyes (violí), Carlitos Miñarro (guitarra) TÈCNIC: Sergi Rios

Actuacions
  • Dia 12: 21:00
Espai
La Paraula
Gènere
Poesia
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Xavier Garcia
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×