FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un viatge al cor de la nit a la recerca de la nostra humanitat, immersos en el surrealisme i l’absurd, de camí cap a l’esperança. Un temps per compartir fragments de records, d’espurnes de vida, de dolor, de fragilitat i de petites bogeries. Una experiència estretament lligada al paisatge i a la interacció amb el públic. Un camí nocturn transformat en un èxode, un viatge on els records participen en la construcció d’un futur col·lectiu tenyit d’incertesa.

Fitxa artística

ACTORS-CREADORS: Cristina Aguirre Pérez, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz Parra, Lluís Petit, Josep Roca Canal, Edu Rodilla Soriano, Santi Rovira Odena, Adrian Schvarzstein Bialostozky, Gary Shochat, Prisca Villa COORDINACIÓ ARTÍSTICA: Lluís Petit & Prisca Villa REALITZADOR VÍDEO: Lluís de Sola BANDA SONORA: La Fausse compagnie / Le chant des pavillons CONSTRUCTOR DE CAPSES DE VÍDEO: Oriol Pont PROGRAMACIÓ I CONCEPCIÓ TÈCNICA DE LES CAPSES: Claire-Noël i Félix Le Saulnier ANIMACIONS: Diego Ingold COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Eclat CNAREP Le Parapluie – Aurillac, CNAREP Pronomade(s) en Haute-Garonne – Encausse-les-Thermes, CNAREP Le Boulon – Vieux-Condé, SCIN Derrière le Hublot – Capdenac-Gare, Furies – Châlons en Champagne, Melando (França), Arctic Arts Festival – Harstad (Noruega).

Web

http://kamchatka.cat

Espai
Kamchàtka
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
Director
Col·lectiva
Estrena
Idioma
No text
Durada
110'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Cerca al web

×