FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un viatge al cor de la nit a la recerca de la nostra humanitat, immersos en el surrealisme i l’absurd, de camí cap a l’esperança. Un temps per compartir fragments de records, d’espurnes de vida, de dolor, de fragilitat i de petites bogeries. Una experiència estretament lligada al paisatge i a la interacció amb el públic. Un camí nocturn transformat en un èxode, un viatge on els records participen en la construcció d’un futur col·lectiu tenyit d’incertesa.

Fitxa artística

Una creació col.lectiva de la companyia Kamchàtka. ACTORS-CREADORS: Cristina Aguirre, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca Canal, Edu Rodilla, Santi Rovira, Adrian Schvarzstein, Gary Shochat, Prisca Villa COORDINACIÓ ARTÍSTICA: Lluís Petit & Prisca Villa REALITZADOR VÍDEO: Lluís de Sola BANDA SONORA: La Fausse compagnie / Le chant des pavillons CONSTRUCTOR DE CAPSES DE VÍDEO: Oriol Pont PROGRAMACIÓ I CONCEPCIÓ TÈCNICA DE LES CAPSES: Claire-Noël i Félix Le Saulnier ANIMACIONS: Diego Ingold COREOGRAFIA: Xavi Estrada MASTERIZACIÓ MUSICAL: Denys Sanz FOTO: Sònia Nieto Una producció de CARRER 88, S.L. acompanyada por Melando. Administració: OBSIDIANA. Amb el recolzament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) – Generalitat de Catalunya COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Eclat CNAREP Le Parapluie – Aurillac, CNAREP Pronomade(s) en Haute-Garonne – Encausse-les-Thermes, CNAREP Le Boulon – Vieux-Condé, SCIN Derrière le Hublot – Capdenac-Gare, Furies – Châlons en Champagne, Melando (França), Arctic Arts Festival – Harstad (Noruega). Agraïments: Jan Estebanell, Leo Ferrer, Jordi Fondevila, Anna Mc Neil, Sònia Nieto, Joan Rodilla, Emma Rovira, Carlota Rovira, Mutte Cultural al Convent de Pontos, Institut 22@

Web

http://kamchatka.cat

Actuacions
  • Dia 09: 20:15, 23:15
  • Dia 10: 20:15, 23:15
  • Dia 11: 20:15, 23:15
Espai
Kamchàtka
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 8 anys
Director
Col·lectiva
Observacions
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat i implica un desplaçament en autobús. La durada inclou el desplaçament d'anada i tornada i l'espectacle. El punt de sortida del bus i validació d'entrades serà comunicat quan s'adquireixi l'entrada. Espectacle sense seient que implica un recorregut a peu per un terreny irregular i amb desnivells, fora de la ciutat. Porteu calçat tancat i còmode. No habilitat per a persones amb la mobilitat reduïda.
Estrena
Idioma
No text
Durada
110'
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×