FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L'equip d’Animalia,Inc. planta el seu campament. Mentre els biòlegs desenvolupen les seves tasques rutinàries, alguna cosa fa neguitejar els animals. Poden confiar en aquests humans? A partir del teatre físic i gestual, la manipulació dels titelles i l’humor, l’espectacle recrea els campaments de naturalistes que estudien el comportament dels animals. Una al·legoria sobre la convivència entre espècies i una reflexió crítica sobre la preeminència de l’espècie humana sobre la resta de criatures del planeta.

Fitxa artística

IDEA CREATIVA: Sàndal Produccions DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Anna Roca (Cia. de Teatre Anna Roca) AJUDANT DIRECCIÓ: Aina Gomis MANIPULACIÓ: Clara Algaba INTÈRPRETS: Marçal Bayona, Iona Balcells i Josep Sucarrats DISSENY I CONSTRUCCIÓ TITELLES: Josep Sucarrats ESCENOGRAFIA I ESPAI: Josep Sucarrats FOTOGRAFIA: Sergio Panizo VÍDEO: Alba Vázquez PRODUCCIÓ: Sàndal Produccions DIFUSIÓ I DISTRIBUCIÓ: Aina Gomis

Web

www.sandalproduccions.com

Actuacions
  • Dia 10: 9:30 (Sàndal Produccions + Centre de Titelles de Lleida), 11:00 (Sàndal Produccions + Centre de Titelles de Lleida)
  • Dia 11: 9:30 (Sàndal Produccions + Centre de Titelles de Lleida)
  • Dia 12: 9:30 (Sàndal Produccions + Centre de Titelles de Lleida), 11:00 (Sàndal Produccions + Centre de Titelles de Lleida)
Espai
Ciutat Piscina
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
majors de 3 anys
Director
Anna Roca
Observacions
Espectacle recomanat a infants de 2 a 12 anys. L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Humor #Convivència #Animals
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×