FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Téntol és la paraula que usen els nens de Mallorca quan juguen, per demanar una pausa. Espectacle que barreja circ, moviment, teatre físic, text i arts plàstiques, centrat en la reivindicació del temps d'oci i d'esbarjo com una forma de creació de cultura, de singularitats, de comunitats i de personalitats, i adreçat al públic familiar. Una reivindicació del desig, el plaer, la passió, l'alegria i de la pausa imprescindible per poder jugar.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Gràcia Moragues. Mateu Canyelles Direcció i dramatúrgia: Biel Jordà Espai sonor: Joana Gomila Audiovisuals: Pau Caracuel, Gràcia Moragues Producció: Neus Ribas Amb el suport de: L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu - Sabadell, C.IN.E., Centre d'Investigació Escènica - Sineu, Teatre Principal de Palma - Palma, Island Connect, Residency Program, Irish Aerial Creation Centre - Ireland Agraïments: Projecte Àgora - As Marias Projecte Antra - As Marias

Actuacions
  • Dia 10: 17:00 (Centre de Titelles de Lleida + Cia. Manipulats)
  • Dia 11: 17:00 (Centre de Titelles de Lleida + Cia. Manipulats)
  • Dia 12: 17:30 (Centre de Titelles de Lleida + Cia. Manipulats)
Espai
Ciutat Piscina
Gènere
Circ
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Biel Jordà
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Joc #Comunitats
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Illes Balears

Localització de l'espai

Cerca al web

×