FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Artista multidisciplinària fascinada pel treball manual i l’artesania. Formada en trapezi fix i verticals, en dansa i en ceràmica, ha treballat en els àmbits de les arts escèniques i les arts plàstiques. Tour és el seu primer projecte personal, una peça híbrida que li permet reflexionar sobre la transmissió dels oficis i posar en diàleg dues disciplines aparentment allunyades com la ceràmica i el trapezi, per trobar els nexes que tenen en comú.

Fitxa artística

DIRECCIÓ, AUTORIA I INTERPRETACIÓ: Carla Farreny DISSENY AUDIOVISUAL I VÍDEO EN DIRECTE: Clàudia Aragon DISSENY SONOR / COMPOSICIÓ MUSICAL / MÚSICA EN DIRECTE: Tomas Carnelli DISSENY INSTAL·LACIÓ FOTOGRÀFICA: Marta Vilardell i Carla Farreny DISSENY LLUMS: Toni Magrinyà i Iñigo Basauri ESCENOGRAFIA: Joana Curbera i Carla Farreny VESTUARI: Carla Farreny amb la mirada d’Alba Macfarlane REGIDORIA TÈCNICA I RIGGING: Roger Compte TÈCNIC DE SO I LLUMS: Marc Carreras DISSENY GRÀFIC: Alba Pizarro FOTOGRAFIA: Marta Vilardell PRODUCCIÓ CREACIÓ: Carla Farreny amb la complicitat de Daphné Malherbe PRODUCCIÓ EN GIRA: Paula Vallejo DISTRIBUCIÓ: Àngels Queralt-Dos Orillas Cultura GESTIÓ ADMINISTRATIVA: Dos Orillas Cultura S.L EN COPRODUCCIÓ AMB: FiraTàrrega 2020 - Suport a la Creació, La Central del Circ - Programa Creació i Museus / Festival Grec -ICUB, Fira del Circ de la Bisbal, Ajuntament de Cardedeu, ICEC-Institut Català dles Empreses Culturals, Terracotta Museu de Ceràmica

Web

https://www.carlafarreny.com/

Actuacions
  • Dia 10: 11:30, 20:00
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Circ
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Carla Farreny
Observacions
SUPORT A LA CREACIÓ 2020 #Artesania #Ceràmica #Trapezi #TransmissióDeConeixement
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×