FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L'adolescència és una guerra, ser jove una revolució i si formes part d'aquests camps de batalla, aquest espectacle és per a tu. Una oportunitat per a jugar una partida sense conseqüències; inicia sessió per a traslladar l'odi que es crea a les xarxes socials a l'espai públic real. Sense filtres ni censures, sigues el teu jo virtual en un espai idoni per alliberar el teu odi. A través d'un contenidor en flames, un avatar i els teus Whatsapps, treu sense por el teu hater interior. Si l'odi és igual de natural que l'amor... Tu què odies?🔥

Fitxa artística

CREACIÓ: Emília Gargot DIRECCIÓ: Jon Arrizabalaga Castillo i Genís Farran Vall INTÈRPRET:Oriol Vázquez Navarro PRODUCCIÓ: Guillem Fuster Fayos DISSENY GRÀFIC I VESTUARI: Laura Barquets Garcia DISSENY TÈCNIC: Gerard Feliu Malfeito ASSISTENT DIRECCIÓ: Farah Benhalima CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: Artiludic i Pasqualin Estructures ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC: Daniel J. Meyer ASSESSORAMENT DE COS I MOVIMENT: Vero Cendoya AGRAÏMENTS: Amanda Lopez, Marcel Fabregat, David Mora, Rafel Farran COPRODUCCIONS: FiraTàrrega, Festival GREC de Barcelona, Festival RBLS de Teatre Jove i Festicam Amposta AMB EL SUPORT DE: Mostra Igualada i Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya

Web

www.emiliagargot.com

Actuacions
  • Dia 10: 18:00 (Cat)
  • Dia 11: 18:00 (Cast)
  • Dia 12: 18:00 (Cat)
Espai
Escola Àngel Guimerà
Gènere
Teatre
Preu entrada
3 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Jon Arrizabalaga-Genís Farran
Observacions
Per gaudir de l’espectacle, cal disposar d'un smartphone amb bateria i l’aplicació Whatsapp instal·lada. Suport a la Creació 2021 #EspaiPúblicDigital #Interacció #Odi #Territoris
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×