FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Autora de textos teatrals, guions, assajos i narrativa i responsable de Programació de la Sala Beckett, Aina Tur dirigeix un monòleg interpretat per Anna Alarcón. Un treball d’autoficció que, a partir d'una experiència violenta durant una estada a Llatinoamèrica, tracta sobre com la justícia es manifesta a la perifèria del sistema.

Fitxa artística

AUTORIA I DIRECCIÓ: Aina Tur INTÈRPRET: Anna Alarcón ESCENOGRAFIA I IL·LUMINACIÓ: Marc Salicrú VESTUARI: Mireia Costa ESPAI SONOR I COMPOSICIÓ MUSICAL: Jaume Manresa MOVIMENT I AJUDANTIA DE DIRECCIÓ: Carla Tovias CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: Óscar Hernández (Ou) CAP TÈCNIC: Albert Glas FOTOGRAFIA I VÍDEO: Kenneth Santos COMUNICACIÓ: Ester Cánovas PREMSA: Anna Aurich – La Còsmica ASSISTENT DE PRODUCCIÓ: Montse Farrarons PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Marina Marcos – El Maldà AGRAÏMENTS: Temporada Alta, Teatre de Salt, Sala Beckett, La Escocesa, Grup Focus, Cristina Clemente, Dallas Bailey, Àlex Mañas, Pastora Martínez, Natalia Matas, Iván Morales i Lucho Tapia. Una coproducció amb el Grec 2020 Festival de Barcelona, FiraTàrrega, Teatre Principal de Palma i Teatre Principal de Maó. Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Web

www.elmalda.cat

Actuacions
  • Dia 12: 18:00
Espai
Poli. Municipal

Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Aina Tur
Observacions
Suport a la Creació 2020 #Autoficció #Perifèria #Privilegis #Ferida #Territoris
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
75'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×