FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle per a sis acròbates que sorgeix de l'exploració dels diferents aspectes de les relacions de parella a través de les disciplines dels portés acrobàtics i els jocs icarians. En acrobàcia, les dinàmiques de parella són essencials. Estar en contacte amb l’altra persona, tocar-se i comunicar-se molt profundament de manera no verbal, gestionar els estats d’ànim, la càrrega física i les emocions de l’altre. Anar i venir entre un mateix i els altres, en una recerca constant per a completar-nos, és l’eix d’aquesta proposta circense i coreogràfica.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL: Companyia de Circ “eia” DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini POSADA EN ESCENA I DRAMATÚRGIA: Roberto Magro, Armando Rabanera Muro i Fabrizio Giannini CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Luca Bernini, Francesco Germini, Laia Gómez Iglesias, Abby Neuberger, Maiol Pruna Soler, Ona Vives Pérez COREOGRAFIA: Michelle Man DIRECCIÓ MUSICAL: Cristiano i Davide Della Monica CREACIÓ D'IL·LUMINACIÓ: Thomas Bourreau ESCENOGRAFIA: Companyia de Circ “eia”, Oscar de Paz, Benet Jofre VESTUARI: MOMU Espai tèxtil COL·LABORACIONS ARTÍSTIQUES: Roberto Olivan, Elena Zanzu, Le Ficufresche PRODUCCIÓ: Companyia de Circ “eia”. EN COPRODUCCIÓ AMB: GREC Festival de Barcelona, Mercat de les Flors, Theater op de Markt (BEL), Festival Assemblage’S (SUI), Théâtre de Vénissieux (FRA), L’Atelier Culturel de Landerneau (FRA), Pont des Arts – Cesson-Sévigné (FRA), Flic Scuola di Circo di Torino (ITA), Festival La Strada (AUS) AMB EL SUPORT I COL·LABORACIÓ DE: Festival Temporada Alta, Festival UP! - Espace Catastrophe (BEL), La Central del Circ, Teatre L'Artesà, Teatre Principal de Terrassa, Teatre Cirvianum, Teatro Cervantes - Arnedo, El Graner centre de creació, L’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. COL·LABORADORS INSTITUCIONALS: INAEM – Ministeri d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Espanya, ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals, Institut Ramon Llull – Llengua i Cultura Catalana.

Web

https://www.circoeia.com/

Actuacions
  • Dia 11: 13:00, 19:30
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Armando Rabanera Muro, Fabrizio Giannini i Roberto Magro
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Flèming #Relacions #Parelles #Portes
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×