FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quatre dones i un espai buit minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i de prejudicis. Van haver de deixar la seua terra d’origen i el país d’arribada les rebutja. L’espai s’ha convertit en un no-espai. Elles el transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on arrelar, un lloc al qual anomenar «llar». Només demanen això i lluitaran per aconseguir-ho. Una peça de dansa sobre xanques. Equilibri i poesia en moviment que apel·la les emocions dels espectadors.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Sara Canet, Paula Quiles, Laia Sorribes, Melissa Usina / Paula Esteve, Cristina Maestre DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Joan Santacreu DIRECCIÓ COREOGRÀFICA: Cristina Fernández DRAMATÚRGIA I AJUDANT DIRECCIÓ: Paula Llorens COMPOSICIÓ MUSICAL: Damián Sánchez VESTUARI: Pascual Peris IL·LUMINACIÓ: Ximo Olcina DISSENY SO: Andrés Roses PRODUCCIÓ: Loles Peris, Elena Villagrasa PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Maduixa Teatre, SL. Amb la complicitat de MA Scène Nationale-Pays de Montbéliard

Web

www.maduixacreacions.com

Actuacions
  • Dia 10: 17:30 (LASALA + Rawscenography + Cia. Maduixa)
  • Dia 11: 22:30 (Rawscenography + Cia. Maduixa + Sacude)
  • Dia 12: 17:30 (Rawscenography + Soon Circus Company + Cia. Maduixa)
Espai
Ciutat Reguer
Gènere
Dansa
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joan Santacreu
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. Suport a la Creació 2021 #Migració #Comunitat #Fronteres
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Comunitat Valenciana

Localització de l'espai

Cerca al web

×