FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un tàndem, la lluna, un viatge. Duo de clown. Dos funambulistes del desastre i la poesia emprenen un viatge possible cap a la lluna, el lloc que coneixíem tan bé quan érem petits. Una bicicleta voladora, fusta, ferro, pols, sabates grosses i barrets fins a les celles. La proesa de dos innocents. La proesa del somiador. I tot el que pot passar en el trajecte entre aquí i allà. Un moment ple de coses senzilles: riure, escoltar, sorprendre’s, jugar. Un regal per als sentits.

Fitxa artística

CLOWNS: Leandre Ribera i Laura Miralbés MÚSIC: Marco Rubiol COMPOSITOR: Victor Morato PRODUCCIÓ TÈCNICA: Marco Rubio PRODUCCIÓ: Leandre SL DIFUSIÓ: Agnés Forn. AMB EL SUPORT DE: ICEC i INAEM FOTOGRAFIA: Marta Garcia (2021)

Web

www.leandreclown.com

Actuacions
  • Dia 11: 19:00 (Rawscenography + Leandre + Laura Murphy Dance)
  • Dia 12: 10:00 (Rawscenography + Leandre + Laura Murphy Dance), 18:30 (Rawscenography + Leandre + Laura Murphy Dance)
Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Circ
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Leandre Ribera
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. #Humor #Imaginació #Jugar
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×