FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Què vol dir ser el Quixot o Sancho Panza avui? Quina identitat tinc i quina podria tenir? Quin món recorrem i com el modifiquem amb la mirada? Travessa itinerant audioguiada amb un walkman, per observar el món amb els ulls del Quixot o de Sancho Panza. Tornar al teatre per traduir els mecanismes i procediments de la novel·la de Cervantes, en una experiència anacrònica, analògica i física, per caminar en un món nou. Ser algú altre en una deriva pel carrer com si fossin els camps de Castella o la ciutat de Tòquio. Tu decideixes el teu recorregut pels camins del món.

Fitxa artística

Una experiència itinerant de [los números imaginarios] produïda per Bella Batalla i el Teatro de la Abadía. DIRECCIÓ: Carlos Tuñón DRAMATÚRGIA: Gon Ramos, Luis Sorolla, Carlos Tuñón i un anònim japonès PRODUCCIÓ: Nacho Aldeguer CAP PRODUCCIÓ: Rosel Murillo AJUDANT DIRECCIÓ: Mayte Barrera DISSENY SO / GRÀFIC: JUMI TÈCNIC SO: Titxu Vélez i JUMI PLÀSTICA / REGIDORIA: Rosel Murillo I Mayte Barrera AJUDANT PLÀSTICA: Antiel Jiménez AUDIOVISUAL: Ales Alcalde FOTOGRAFIA: Luz Soria MITJANS I COMUNICACIÓ: Amanda H C (Proyecto Duas) PREMSA: Josi Cortés DISTRIBUCIÓ NACIONAL: Caterina Muñoz (caterina producciones) ISTRIBUCIÓ INTERNACIONAL: Lorenzo Papagallo (Xperteatro). VEUS: Jesús Barranco, Fran Cantos, Paloma García Consuegra, Pablo Gómez-Pando, Irene Domínguez, Alejandro Pau, Gon Ramos, Patricia Ruz, Nacho Sánchez, Irene Serrano, Luis Sorolla y Carlos Tuñón AGRAÏMENTS: Roberto Barahona, Lucía Esteso, Antiel Jiménez, Keiko Mano, Ryo Nakamoto, Paper&Co, Anna Pasca Miyazaki, Sergio Ovejero Luengo, Manuel Pico i José Vicente Ramos.

Web

www.losnumerosimaginarios.com

Actuacions
  • Dia 09: 19:00
  • Dia 10: 11:00, 17:00, 20:00
  • Dia 11: 11:00, 17:00, 20:00
  • Dia 12: 11:00, 17:00, 20:00
Espai
Arxiu Comarcal
Gènere
Teatre
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Carlos Tuñón
Observacions
Aquest espectacle implica una caminada d’un màxim de dues hores i mitja. Podeu dur els vostres propis auriculars o us els pot deixar la companyia. #Experiència #Literatura #Caminar
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
150'
Comunitat
Comunidad de Madrid

Localització de l'espai

Cerca al web

×