FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Què crea més serotonina: un like digital o un somriure al carrer? Com han canviat els nostres hàbits? Quines conseqüències tenen per a la nostra salut física i emocional? Acció de carrer on tres personatges anònims i imprevisibles deambulen en un espai híbrid físic/digital, i combinen la comunicació amb el públic a través del teatre físic, gestual i de moviment, amb l’ús d’eines i accions tecnològiques: mòbils, apps, càmeres, codis QR, sessions de selfies, tutorials d'abraçades, balls tik tok, situacions i converses absurdes, continguts audiovisuals en directe… El carrer és ben viu i no saps mai què pot acabar passant.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: enamog, faudom_85, dziga. Projecte becat per SOS CULTURA, Fundació Carulla.

Actuacions
Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Deskonektar
Observacions
L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. Basat en l'efecte sorpresiu. També podeu seguir-lo, en el horaris indicats a les seves xarxes, a través de www.deskonektar.tv #EspaiPúblicDigital #Interacció #Territoris
Estrena
Idioma
No text
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×