FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espai reservat es proposa com un exercici objectiu i simbòlic, on es generen situacions d’exhibició pública del privilegi, de les contradiccions i els dubtes. Una instal·lació efímera que, a través de la interacció, planteja un qüestionament sobre la voluntat de les persones per mirar –i renunciar– als seus propis privilegis. Un projecte multiformat que es dissenya segons les necessitats i oportunitats de cada context i perseguint la reducció de la seva petjada de carboni.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL I DIRECCIÓ: Maria Monseny i Triquell DISSENY I PRODUCCIÓ DE PROPOSTES SITE-SENSITIVE: Maria Monseny i Triquell DISSENY I PRODUCCIÓ ENQUESTA COMESTIBLE: Alexa Trilla Barahona + Maria Monseny i Triquell PRODUCCIÓ DE PRODUCTE ALIMENTARI: Alexa Trilla Barahona FOTOGRAFIA I VÍDEO: Aida Lesan i Griñó MÚSICA I SO VÍDEO: Ireneu Grosset Vallès. Amb la complicitat de l'Ajuntament de Balaguer i l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i el Museu de la Vida Rural.

Web

www.rawscenography.com/espaireservat

Actuacions
  • Dia 10: 10:00 (Ciutat Trepat), 10:30 (Ciutat Reguer), 17:00 (Ciutat Trepat), 17:30 (Ciutat Reguer), 22:30 (Ciutat Reguer)
  • Dia 11: 9:30 (Ciutat Reguer), 10:00 (Ciutat Trepat), 11:30 (Ciutat Reguer), 16:00 (Ciutat Reguer), 17:00 (Ciutat Trepat), 19:00 (Ciutat Reguer), 19:00 (Ciutat Trepat), 22:30 (Ciutat Reguer)
  • Dia 12: 9:30 (Ciutat Reguer), 10:00 (Ciutat Trepat), 12:00 (Ciutat Reguer), 17:30 (Ciutat Reguer), 18:30 (Ciutat Trepat)
Espai
Ciutat Reguer i Ciutat Trepat
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
5 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Maria Monseny i Triquell
Observacions
Instal·lació dissenyada sota criteris d'accés universal. QR amb tota la informació d'accessibilitat a l'accés de la Ciutat Reguer i Ciutat Trepat. L'entrada d'aquest espectacle inclou la resta d'espectacles de la mateixa franja horària. Suport a la Creació 2020 #Reflexió #Privilegis #Interacció #Territoris
Estrena
No
Idioma
No text
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×