FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Proposta vivencial en clau d'humor que hibrida la instal·lació participativa i l'art del còmic. Una garsa es perd dins el laberint mentre mira de localitzar el cucut, l'ocell que simbolitza el pas del temps i que, amb la seva desaparició, ha fet que s’aturés el rellotge del món. Ara hem d’ajudar la garsa a trobar-lo. La recerca es converteix en una al·legoria sobre el pas del temps i ens porta a un univers ple d'ocells, rellotges i símbols. Un recorregut emocional i visual que travessa les quatre estacions i es desenvolupa amb diferents relats, en funció de la direcció que prenem en cada encreuament de camins.

Fitxa artística

DISSENY I CONSTRUCCIÓ: Itinerània DISSENY I IL·LUSTRACIONS: Max PRODUCCIÓ: Furti Coromina i Paco Hernández (Itinerània)

Web

www.itinerania.com

Espai
Pl. Major
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
2 EUR
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Itinerània
Observacions
L'accés dels usuaris es farà en grups de fins a 6 persones. Això pot comportar una espera de fins a 20 minuts. #Joc #Còmics #PasDelTemps
Estrena
Idioma
No text
Durada
15'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×