FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La tecnologia s’ha convertit en una extensió del nostre cos i, a la vegada en una presó, en una mena de caverna platònica moderna. El simulacre és addictiu i més atractiu que la realitat. L’expansió i l’edició infinites del jo són l’emblema de la nova llibertat: una versió distòpica dels antics anhels d’immortalitat. Ens tanquem en el nostre capoll, irradiant píxels, on morim en vida incapaços d’apagar les llums de la realitat projectada. Aquesta peça qüestiona aquesta nova identitat: el ball de llums que constitueix la nova ceguesa; els cables que esdevenen les noves cadenes.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ: Àngel Duran COMPOSICIÓ MUSICAL: Alfred Tapscott DISSENY D'IL·LUMINACIÓ: Xavi Moreno / Albert Coma DISSENY HARDWARE: Xavi Moreno DISSENY D'ESCENOGRAFIA: Àngel Duran CONSTRUCCIÓ ESTRUCTURA: Mecanitzats Roda de Ter/ Jordi Dorado DISSENY DE VESTUARI: Jorge Dutor, Txell Janot ASSISTENT DE DIRECCIÓ: Laura Alcalà ASSESSORAMENT COREOGRÀFIC: Mario García Saez ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC: Roberto Fratini ACOMPANYAMENT A LA PRODUCCIÓ: ELCLIMAMOLA, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya dins del programa <<Booster>> GRAFISME: Joel B. García - Vectorwho IL·LUSTRACIÓ: David Granados VIDEO: Pep Duran/Joel B. García - Vectorwho COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Festival Sismògraf, Teatre l’Atlàntida de Vic AMB EL SUPORT DE L’Animal a l’Esquena,CAM - Roca Umbert, Teatre Ateneu Celrà, TLS Vic AGRAÏMENTS: Mon Muntada, Fernanda Soberón, Darren Parker, Tena Busquets, Anigami, Federica Porello, Pep Duran, Ona Fuster, Marine/Mara/Marcela, Anna Busanya, Sandra Arisa, Pili Diego, Emma Riba i molts més. Un fort agraïment a tot l’equip de FiraTàrrega, en especial a Gerard, Maria, Joan Marc i Anna. Gràcies Xavi per la teva dedicació, entrega i resiliència!

Web

https://angel-duran.com/

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 22:00
  • Dia 11: 22:30
Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Àngel Duran
Observacions
Aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica i efectes lumínics d’alta intensitat. Suport a la Creació 2021 #Metamorfosis #Llibertats #Identitats
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×