FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un espectacle de cuplet. Un concert performàtic de revista. Amb l’humor per bandera, replanteja el fet escènic com una experiència transversal davant d’una falsa nova normalitat. Un collage de política i glamur que reivindica la vida més enllà de la norma, on el gènere i el poder són els principals pilars d'una col·lecció de cançons censurades els darrers cent anys i qui sap si potser demà…

Fitxa artística

DIRECCIÓ, DRAMATÚRGIA, PRODUCCIÓ I VEDET: Glòria Ribera PRODUCCIÓ MUSICAL: Gerard Valverde ASSESSORAMENT D’ESCENA: Alejandro Curiel FIGURINISME I ESPAI: Patricia Albizu CONFECCIÓ DE VESTUARI: Javier Navas DISSENY D’IL·LUMINACIÓ I TÈCNICA DE LLUMS: Anna Boix TÈCNIC DE SO: Eugeni Alsedà CONSTRUCCIÓ D’OBJECTES: Ramon Ribera PRODUCCIÓ EXECUTIVA: José y sus hermanas COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, Festival TNT Terrassa Noves Tendències, Fira Mediterrània de Manresa i Antic Teatre AMB EL SUPORT DE Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, El Graner - Centre de Creació de la Dansa i les Arts Vives i Konvent Zero AGRAÏMENT ESPECIAL: Amalia Calderón AGRAÏMENTS: Ignacio de Antonio Antón, Maria Aponte, Javier Barreiro, Gloria G. Duran, Elliot Fischer, Miguel Molina, Quim Pujol, Ona Sallas, Arcade Invaders Mollet i Festival Càntut

Web

https://gloriaribera.com

Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Música - Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Glòria Ribera
Observacions
Suport a la Creació 2021 #Cuplet #Humor #Memòria #TeatreDeRevista #Identitats #Folklore #Territoris
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×