FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres pallassos s’enfronten a un conflicte inesperat. Una persona del públic ha mort de riure durant l’espectacle precedent. Què faran? La justícia els farà costat? Els condemnaran? Melon, Rossinyol i Mardi us necessiten per contagiar optimisme i atiar l’esperit crític. Un espectacle de clown que posa en qüestió l’arbitrarietat de la justícia des de l’humor i la vivència del pallasso. Un espectacle de circ improbable per morir-se de riure.

Fitxa artística

CONCEPTE I DIRECCIÓ: Bet Garrell i Marcel Escolano DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Bet Garrell POSADA EN ESCENA: Stephane Filloc AJUDA A L'ESCRIPTURA I CONCEPTE ESCENOGRÀFIC: Joël Fesel COMPLICITAT CONCEPTUAL: Johnny Torres INTÈRPRETS: Anicet Leone, Gabriel Agosti i Marcel Escolano ANDRÒMINA: Nartxi Azcazrgorta VÍDEO: Marc Soler FOTOS: Klara Pedrol PRODUCCIÓ: Caterina Fiol i Los Galindos DIFUSIÓ: Daphné Malherbe. AMB EL SUPORT DE l’ICEC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Ramon Llull. AMB LA COMPLICITAT DE la Taula de Cultura i Joves de St. Esteve de Palautordera, la Cia. Baró d’Evel Cirk, Carnage Productions i el Konvent de Cal Rosal, així com les àrees de Cultura dels Ajuntaments de Sant Esteve de Palautordera i de Granollers. SUPORT A LA CREACIÓ: Ajuntament de Cardedeu – Cardedeu Inspirant Cultura. AGRAÏMENTS: Adrià Naranjo, Franxi Misserachs, Imma Vilar, Antigua i Barbuda, Adriano Marçal, Joan Cruixent, Txo Titelles, Borde Basse, Jordà Ferrer, Circ Cric i tants d’altres.

Web

www.losgalindos.net

Actuacions
  • Dia 09: 20:00
  • Dia 10: 20:45
  • Dia 11: 21:15
Espai
Ciutat Trepat
Gènere
Circ
Preu entrada
12 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Bet Garrell i Marcel Escolano
Observacions
#HumorMacabre #ExecucióPública #Justícia
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×