FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una festa, una sessió de música diürna, un DJ, un personatge excèntric acompanyat de dos assistents i un fotògraf donen la benvinguda als nouvinguts. Els espera el gran parc d'atraccions Europa, on la diversió i la felicitat estan garantides. A partir de la mal anomenada crisi de refugiats que s'ha desencadenat a Europa, aquest espectacle de carrer, amb teatre, dansa, música i imatges, fa una crítica a la hipocresia de la política europea sobre immigració i a la prevalença dels criteris econòmics per sobre dels estrictament humanitaris. Una reflexió sobre fronteres i murs en temps d'activismes individuals il·lusoris que operen des de la comoditat del sofà de casa, des de la crítica confortable de les xarxes socials i des de les patologies egocèntriques de la nostra societat.

Fitxa artística

Intèrprets: Gabriel Ocina, Patricia Urrutia Ballarins: Aiala Etxegarai, Denis Martinez Ajudant direcció: Iñigo Iraultza “Iru” Direcció coreogràfica: Natxo Montero Direcció d'actors: Alex Antúnez Teatre físic: Arantza Goikoetxea Dramatúrgia: Izpiñe Soto Disseny escenografia: Óscar de Paz Construcció escenografia: Eskenitek Direcció musical i composició: Ibon Aguirre Atrezzo: Iñaki Aguinaga Disseny vestuari: Iban Lopez. Fotògraf escena: David Hornback Vídeo i fotografia: Ixone Xadaba Dissenys: Vudumedia Distribució: Hortzmuga Teatroa Coordinació projecte: Nerea Lorente Idea i creació: Hortzmuga Teatroa. Espectacle programat en complicitat amb el Govern Basc.

Web

www.hortzmuga.com

Actuacions
  • Dia 06: 19:30
  • Dia 07: 19:30
  • Dia 08: 19:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Director
Hortzmuga Teatroa
Estrena
Idioma
Cast
Durada
60'
Comunitat
Euskadi

Localització de l'espai

Cerca al web

×