FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres pallassos ploren la mort del seu líder, Confetti. L'absència del pare espiritual que els guiava és notable. El buit que ha deixat és absolut. La manca de lideratge els desconforta, els aclapara, els mortifica: la desolació. Algú l'haurà de substituir? Un cop superat el dol, arrenquen els tràfecs per cercar un nou guia. Un espectacle de pallassos extravagants i autèntics en què no hi tenen cabuda les mitges tintes. Humor i amor, a parts iguals. Però, sobretot, sorpresa i estupefacció, en un espai on el públic i els actors respiren les mateixes emocions.

Fitxa artística

Autoria i direcció: La Baldufa: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan. Amb la col·laboració de: Jokin Oregi Intèrprets: Enric Blasi, Emiliano Pardo i Carles Pijuan Música: Óscar Roig Disseny de llums: Miki Arbizu Disseny escenogràfic: Carles Pijuan Disseny i confecció de vestuari: Rosa Solé Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Xevi Planas, Carles Pijuan Tècnic: Miki Arbizu o Anjos Fernández Producció: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Amàlia Atmetlló Oficina: Isabel Mercé, Pilar Pàmpols Amb el suport de l'ICEC - Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya, l'INAEM - Instituto Nacional de Artes Escénicas y Música, l'Institut Ramon Llull Amb la col·laboració de La Mostra d’Igualada, el Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida, el Teatre Principal d’Olot i Barakaldo Antzokia

Web

www.labaldufateatre.com

Actuacions
  • Dia 06: 10:00, 20:30
  • Dia 07: 10:00, 21:30
  • Dia 08: 10:00, 19:00
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
La Baldufa: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan
Observacions
Recomanat a partir de 8 anys. #Territori #Perifèria #DemocràciaCultural #MemòriaCol·lectiva #Comunitat #Territory #Periphery #CulturalDemocracy #CollectiveMemory #Community
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×