FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una troupe es troba atrapada entre dos mons, en el dubte de produir un espectacle de circ tradicional i romàntic o bé un de circ contemporani i poètic. Davant d'aquest dilema, opta pel camí del mig: posar dos espectacles en un de sol. Dues històries simultànies i diferents, que conviuen en el temps i en l'espai per mostrar dues maneres diferents d'entendre el circ, que fan que l'espectador hagi de triar i prendre una decisió definitiva: escollir des de quina òptica prefereix veure la proposta. Una elecció que serà encertada en funció dels gustos de cadascú però que, sens dubte, provocarà que us moriu de curiositat per veure què està passant a l'altra banda. El repte està servit: més difícil impossible.

Fitxa artística

Creació: Toti Toronell Ajudant de direcció: Pere Hosta Comediants: Pere Hosta, Toti Toronell, Jessica Arpin, Mon Mató i Maria Palma Coordinació tècnica i comediant: Kiku M. Masana Disseny de llums: David Sales Producció executiva i regidoria: Mercè Casas. Una coproducció de la Companyia Toti Toronell i Trapezi La Fira del Circ de Catalunya. Amb la col·laboració de l'ICEC, Ajuntament d'Olot, Atrium de Viladecans i FiraTàrrega. Amb el suport de Mercè Arts de Carrer (MAC Festival) i Ajuntament d’Argelaguer.

Web

www.totitoronell.com

Actuacions
  • Dia 05: 22:00
  • Dia 06: 21:00
  • Dia 08: 00:00
Espai
St. Eloi - Pla del dipòsit
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Toti Toronell
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet #EspaiPúblic #Territori #MemòriaCol·lectiva #TotsElsPúblics #Humor #PublicSpace #Territory #CollectiveMemory #AllAudiences #Humour
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×