FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un meteorit ha impactat a la via pública. La policia científica fa un primer apropament i n'extreu algunes mostres. Però comencen a succeir coses inesperades. Un espectacle que, mitjançant l'humor absurd, afronta la forma de relacionar-nos amb allò que desconeixem, les diferències culturals i els marcs mentals que limiten la nostra capacitat per entendre el món que ens envolta. Producció dirigida per Toti Toronell que combina els titelles i els actors reals amb l'objectiu d'aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l'espai públic.

Fitxa artística

Direcció: Toti Toronell Idea Original: Jordi Pedrós, Cristina Garcia i Joan Pena Escenografia i titelles: Joan Pena Música: Joan Bramon Vestuari: Goretti Herrero Intèrprets: Aitana Giralt Boira, Ton Muntané, Cristina Garcia i Jordi Pedrós Producció: CQP Produccions. Aquesta companyia es presenta amb la complicitat entre l’Associació de Teatre per a Tots els Públics, La Mostra d’Igualada i FiraTàrrega amb la voluntat d’incidir la promoció d’espectacles pensats especialment per a nens i joves en l’àmbit internacional.

Web

www.cqpproduccions.com

Actuacions
  • Dia 07: 12:30; 21:00
  • Dia 08: 12:30; 21:00
  • Dia 09: 12:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×