FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A la plaça, una gran estructura expulsa gotes d'aigua que cauen en cubells metàl·lics. Un home en regula la caiguda i crea un curiós joc sonor. Més enllà, dues figures femenines extenuades entren a l'espai escènic de forma coreogràfica. Així arrenca aquesta peça de moviment que posa de manifest la nefasta gestió ambiental i política que fem de l'aigua. L'escassedat d'aquest element essencial desplaçarà més de 600 milions de persones els propers 12 anys. Aquest és, doncs, un recorregut per la fatiga, la desesperació, la solidaritat, l'esperança i l'alegria. Un treball sobre la vida mateixa.

Fitxa artística

Intèrprets: Alba Blanco, Sara Gil, Xavi Castelló Música: Juanjo Ballester Vestuari: Sara Recatala Direcció: Biel Jordà

Web

23arts.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:30
  • Dia 08: 19:30
  • Dia 09: 19:30
Espai
Parc Ondara
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×